Mediation

Vragen over mediation?

Neem contact op

Wanneer je een conflict hebt met een persoon, bedrijf of instelling en je niet meer met elkaar in gesprek kunt, bied ik jullie als onpartijdige mediator de gewenste oplossing.

Ik kan ervoor zorgen dat beide partijen hun standpunten helder krijgen zodat er een passende oplossing komt en jullie tevreden zijn over de afhandeling. Ik hou van een daadkrachtige en constructieve oplossing voor alle partijen. Ik onderscheid mij door mijn persoonlijke benadering en ik ben provocatief als dit nodig is.

Heb je bijvoorbeeld een huis gekocht met verborgen gebreken? Word je ontslagen? Heb je ruzie met een leverancier of heeft je zakenpartner een onverantwoorde keuze gemaakt? Bij iedere situatie komen emoties kijken waardoor het moeilijk kan zijn om goed op te komen voor jouw eigen rechten. Hierdoor kun je soms moeilijk de juiste oplossing vinden. Als je dan ook niet over de juiste kennis beschikt om het conflict op te lossen dan kan ik je helpen om nader tot elkaar te komen.

Als mediator heb ik als doel jou- en de wederpartij er samen zonder verdere escalaties of rechtszaken uit te laten komen. Hierdoor is mediation goedkoper dan het inschakelen van een advocaat en het werkt sneller dan gerechtelijke procedures of correspondentie door advocaten.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben of staat je juridische onderwerp er niet bij? Neem dan contact met mij op.

Mocht je naar aanleiding van het bovenstaande vragen hebben of staat je juridische onderwerp er niet bij? Neem dan contact met mij op.